Love Song / Paper Lace

by 통준회 posted Mar 11, 2010
?

ESC닫기

Paper Lace -

Love Song

Recently in your eyes I see
There's been a change in you
And the one said now all seems dead
And I just don't know what to do

Oh my darling you cannot hide
The love you once had for me has died

Yet my tend at the tournament
And let me your champion be
And if I win would you take me in
Into your chambers secretly

The love you once had for me has died

Ask me who do I think of
When a moon is high and bright
Ask me who do I dream of
Well I dream of you tonight

At morning mass no glance you pass
So meet me at Nottingham Fair
I know you now fulfill me now
and knew you now fulfill me now
I don't even know if you'll be there

요즘들어 당신의 눈을 보면
당신에게 뭔가 변화가 생겼다는게 보여요
우리가 예전에 속삭였던 말들은
이제 의미가 없어진 것 같아요
나는 어떻게 해야 할지 모르겠어요

오 내사랑 나한테 숨길수는 없어요
저에 대한 당신의 사랑이 이젠 식어버렸다는걸 말이에요

아직도 난 당신의 사랑을 얻기 위한
경기에서 이기고 싶어요
만약 내가 이기면
당신의 방으로 비밀리에 나를 데려가 주겠어요

오 내사랑 나한테 숨길수는 없어요